Haptonoom Tilburg

denken, voelen & doen

Uw privacy

Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken. U kunt uw persoonsgegevens opgeven om informatie of diensten aan te vragen, om nieuwsbrieven te ontvangen, om u aan te melden voor een therapie, coaching, training, begeleiding door HaptonoomTilburg.

HaptonoomTilburg legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw opdracht. Uw gegevens kunnen door HaptonoomTilburg worden gebruikt om u te informeren over relevante producten en diensten van HaptonoomTilburg. Indien u hier bezwaar tegen heeft of uw gegevens wilt corrigeren of opvragen kunt u contact met ons opnemen via Lianne@haptonoomtilburg.nl.

HaptonoomTilburg verstrekt uw gegevens niet aan derden zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.

Op de website kunt u links aantreffen naar websites van derden. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd draagt HaptonoomTilburg geen verantwoordelijkheid voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze derden. Lees hiervoor het privacy statement van de website die u bezoekt.