Haptonoom Tilburg

denken, voelen & doen

Over Lianne

Quote Lianne van Deurzen

“Mensen beschikken vaak over meer mogelijkheden dan ze benutten, ik help ze deze mogelijkheden te ontdekken (fysiek, mentaal) en ze te gebruiken.”

– Lianne van Deurzen –

Haptonoom-Tilburg_Lianne-van-deurzen

Ervaring

Ik heb vanaf 1992 ervaring opgedaan met het werken met het lichaam als operatieassistent. Daarna heb ik me gespecialiseerd in de handelende – sociale en samenwerkende – mens in de rol van personeel en organisie-adviseur en trainer. Tot slot heb ik me ontwikkeld in de voelende en psychologische mens in de rol van coach en haptonoom.

Ik help mensen bewust te worden van de wisselwerking tussen hun denken, voelen en handelen. Ik zet mijzelf in zodat jij verstand krijgt van jouw gevoel en jouw bewegende lichaam.  Ik geef je inzicht op de interactie van jou en je omgeving. Zodat jij hiermee je eigen vermogen kan vergroten vanuit jouw eigen mogelijkheden.

Visie

In mijn werk en leven ben ik er meer en meer van overtuigd geraakt, dat succesfactoren voor een groot deel ín de mens zitten. Daarom ondersteun ik de zelf-stand(igheid) van mensen en daarmee help ik hen hun kracht en succesfactoren te vergroten.

Ik wil mensen effectievere (inter)actie laten ontwikkelen en verbondenheid laten creëren in plaats van gebondenheid.