Skip to main content

Recensies

“Ruim een jaar geleden kwam ik vanwege een burn-out bij Lianne terecht.

Ik was het contact met mezelf volledig kwijtgeraakt. Ik was ontzettend gestrest en leefde alleen maar vanuit mijn hoofd. Mede dankzij Lianne, waarbij ik me al snel op mijn gemak voelde doordat ze op een warme en toegankelijke manier communiceert, heb ik beetje bij beetje geleerd weer contact met mijn lijf te krijgen en beter te luisteren naar de signalen die mijn lichaam me geeft. Ze heeft me geholpen om op een andere manier naar dingen te kijken en dus vooral meer te voelen.

Ik probeer nu bewuster te leven en keuzes te maken die beter bij mij passen. Elke keer weer.

Fijne gevoelens zijn altijd prettig, maar ook de minder prettige gevoelens mogen hun ruimte krijgen. Alles mag er zijn! ”

Vrouw, 32 jaar