Skip to main content

Recensies

‘Lianne heeft mijn hart en hoofd weer beter met elkaar in contact gebracht door me letterlijk te laten voelen. Ik zat zo vast in mijn hoofd dat ik sommige gevoelens niet toeliet. Het bleek een oude manier van mij te zijn om met zaken om te gaan, maar dat zat mij in de weg; beperkte mij als volwassene in het maken van keuzes/ in het omgaan met de wereld om mij heen. Ik sta nu letterlijk zekerder in de wereld omdat ik mezelf beter heb leren kennen en mezelf gemakkelijker durf te zijn. Ik weet beter wanneer ik iets echt voel of wanneer ik vanuit een verwachting denk dat iets zo zou ‘moeten’. Ik vond Lianne betrouwbaar en kundig; een prettig persoon. Knap hoe ze steeds de vinger op de zere plek wist te leggen en hoe ze me heeft geholpen zaken in te zien.’ (Mei 2019 vrouw 34 jaar)

“Na een periode van overspannenheid heb ik de hulp ingeschakeld van Lianne. Ik zat vast in mijn hoofd en blokkeerde op mijn werk. Het omgaan met ‘druk’ van buitenaf viel me steeds zwaarder. Lianne heeft me geleerd om mijn lijf weer in te schakelen, en te voelen wat die druk met me doet. Om de ruimte te pakken, soms door mee te bewegen, dan weer door zelf positie in te nemen. Door Lianne sta ik weer stevig en ben ik me meer bewust van de ruimte die ik mag innemen. Dat bewustwordingsproces heeft ze op een heel prettige manier begeleid. Lianne vinkt niet af, maar vonkt aan! Ze heeft me (letterlijk) in beweging gebracht.”

Man, 41 jaar