Skip to main content

Recensies

‘Ik kwam bij Lianne terecht met de vraag om meer in contact te kunnen komen met mijn gevoel. Met 5-6 sessies heb ik geleerd eerst in contact te komen met mezelf zodat ik beter contact kan maken met de ander. Doordat ik contact maak met mezelf herken ik mijn gevoel sneller en kan ik dit beter plaatsen.Ik durf meer ruimte in te nemen zodat er ook meer verbinding ontstaat met de ander. Ik kan daardoor ook beter mijn grens aangeven en voor mezelf kiezen. Ik ben nog zeker niet klaar (maar ben je dat ooit?). Maar ik kan nu, na een aantal sessies, zelf verder. Mijn beeld bij haptonomie was altijd dat het iets ‘zweverigs’ is. Dit is het juist niet! Doordat Lianne je laat voelen en ervaren wordt het heel concreet en maakt ze ook de verbinding naar het dagelijks leven of een voorbeeldsituatie. Ik heb de sessies als erg fijn ervaren, ik kwam er altijd vrolijk van terug.’

Vrouw, 29 jaar