Haptonoom Tilburg

denken, voelen & doen

Haptotherapie: wat het je oplevert

Wat levert haptotherapie je op?

 • Je gevoel gebruiken
 • Makkelijk bewegen
 • Begrip van je gevoel
 • Lekker in je vel zitten
 • Meer energie
 • Bewust zijn van jouw (non-verbale) communicatie
 • Vergroten van jouw mogelijkheden
 • Plezier
 • Nee leren zeggen
 • Grenzen (aan)voelen
 • Anders denken en anders doen
 • Tevredenheid
 • ‘harder fietsen zonder harder te trappen’
 • Kunnen lachen om je eigen onhandigheden

 

Haptonoom-Tilburg_vrijheid

 

Cliëntervaringen

“Ik voelde me heel erg alleen, en vooral heel erg alleen in mijn verdriet. Lianne leerde me om het verdriet wat ik mee draag echt te mogen voelen, en dat ik het niet alleen hoef te dragen.”

“Lianne heeft het vermogen om op een hele natuurlijke manier je vragen en oefeningen te laten doen, zodat ik zelf de stappen neem en zelf nieuwe inzichten vorm om mezelf nieuwe gezondere patronen eigen te maken. Lianne is zeer professioneel als het gaat om respect, gesprekstechnieken en vakmanschap. Ze kan op een intuïtieve manier jouw tempo aannemen en zorgen dat je als cliënt je erg op je gemak voelt en zelf het stuur in handen hebt. Dit, samen met Lianne’s vrolijke en open karakter, is werken met Lianne werkelijk een spannend avontuur! Dank je Lianne!”

“De sessies met Lianne waren mijn eerste ervaringen op het gebied van voelen, denken en doen. Door de gesprekken met Lianne kreeg ik veel nieuwe inzichten in mijn manier van denken en het vastzitten in patronen. Door de juiste vragen te stellen en door middel van oefeningen werd ik steeds meer bewust van mijn gevoel en de mogelijkheden om hierop te reageren. Door haar professionele en vertrouwde manier van werken voelde ik me erg op mijn gemak waardoor het erg fijn werken was met Lianne. Bedankt voor de sessies, inzichten en het respect hoe je met mij bent omgegaan.”

“Ik kwam bij Lianne aan op aanraden van mijn huisarts. Ik hield er eigenlijk niet van om aangeraakt te worden, maar stond volledig open voor iets nieuws. Ik wilde me gewoon weer het gevoel hebben alsof ik in m’n lichaam paste. Na de eerste 2 afspraken had ik al snel door dat ‘ontspannen’ iets was wat ik totaal niet kon maar ik voelde me veilig genoeg om het te proberen. Nu ben ik al stukken minder huivering voor aanraking en kan ik mezelf de tijd en ruimte geven om me te ontspannen. Ook heb ik geleerd dat ik boos mag worden en aan mag geven wanneer ik iets nodig heb. Ondanks dat ik nog steeds in het proces zit van me beter voelen, heb ik heel veel te danken aan Lianne dat ik dit weer een beetje zelf kan.”