Afspraak

Wanneer je liever eerst met mij overlegt voordat je online een afspraak inplant, dan kan je mij een mail sturen of even bellen. Mocht ik de telefoon niet kunnen beantwoorden, laat een bericht achter en dan bel ik je terug.

Of lees eerst meer over haptonomie en wat haptotherapie voor jou kan betekenen.

In de persconferentie van 6 mei is bekend gemaakt dat de contactberoepen weer uitgevoerd mogen worden. Vanaf maandag 11 mei is daarom, onder strikte voorwaarden, behandeling ín de praktijk weer mogelijk. Deze voorwaarden hebben vooral betrekking op het opvolgen van hygiëne maatregelen en een verbod op behandelen wanneer u, uw gezin of ik Covid-19 gerelateerde klachten hebben. 

Een uitgebreide toelichting op de voorwaarden, het protocol, vind je op mijn informatiepagina over Covid-19.

In mijn praktijk volg ik de richtlijnen van het RIVM, de GGD en de beroepsvereniging van Haptotherapeuten VVH.

Haptotherapie vervolgsessie

Door middel van gesprekken, aanraken en lichaamsgerichte oefeningen word je je meer bewust van je gevoel en van je patronen. Je krijgt verstand van wat je beweegt (emotioneel), hoe je beweegt (fysiek), en hoe dit een rol speelt in contact met anderen.

Maak een afspraak
Haptotherapie intake

We starten met een intake om jouw hulpvraag helder te formuleren, én een eerste gevoelservaring die je laat voelen wat jij kan met je gevoel. Gevolgd door twee of drie sessies met ervaringsoefeningen waardoor je direct ervaart wat haptonomie is en wat haptonomie voor jou kan betekenen.

Voorafgaand aan de eerste afspraak, spreken we elkaar telefonisch.

Maak een afspraak
Relatiebegeleiding

In de therapie wordt gewerkt aan het verkrijgen van meer inzicht en het ontstaan van meer gevoel voor belangrijke thema’s die in relaties spelen zoals afstand en nabijheid, vrijheid, afhankelijkheid, vertrouwen, en intimiteit.

Maak een afspraak

Afmelden

Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien je uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Dit kan telefonisch of per e-mail, waarin je de dag en tijd vermeldt waarop je een afspraak hebt. Ik kan dan op de gereserveerde tijd een andere cliënt helpen, waardoor ik geen kosten in rekening hoef te brengen.

Indien je niet in staat bent om de afspraak af te melden of wanneer je de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd in rekening brengen.

Korter dan 48 uur voor de afspraak worden de kosten in rekening gebracht. Weekenden tellen hierin niet mee.

Van Deurzen Advies en Ontwikkeling
Westerpark 151
5042 MK Tilburg
T: 06-14679141
E: lianne@haptonoomtilburg.nl
KvK: 52020223

Praktijkadres:
Ringbaan Oost 443
5017 AA Tilburg

Registratienummer VVH 742A
AGB-code zorgverlener 90101830
AGB-code praktijk 90061343