Skip to main content

Maak een afspraak


Deel het artikel

Wanneer je liever eerst met mij overlegt voordat je online een afspraak inplant, dan kan je mij een mail sturen of even bellen. Mocht ik de telefoon niet kunnen beantwoorden, laat een bericht achter en dan bel ik je terug.

Of lees eerst meer over haptonomie, wat haptotherapie voor jou kan betekenen of bekijk mijn tarieven en of je aanspraak kan maken op vergoeding vanuit de zorgverzekering.

Lianne van Deurzen

Maak online een afspraak

Ben je een nieuwe klant, dan adviseer ik je om je aan te melden voor de wachtlijst. Omdat we goede behandeling willen geven is het van belang dat de eerste drie afspraken in een periode van maximaal 6 weken plaatsvinden. Meld je online aan voor de wachtlijst of stuur een mail, dan neem ik contact met je op.

Ben je al in behandeling dan plannen we tijdens een afspraak de volgende in.

Haptotherapie vervolgsessie

Door middel van gesprekken, aanraken en lichaamsgerichte oefeningen word je je meer bewust van je gevoel en van je patronen. Je krijgt verstand van wat je beweegt (emotioneel), hoe je beweegt (fysiek), en hoe dit een rol speelt in contact met anderen.

Haptotherapie intake

We starten met een intake om jouw hulpvraag helder te formuleren, én een eerste gevoelservaring die je laat voelen wat jij kan met je gevoel. Gevolgd door twee of drie sessies met ervaringsoefeningen waardoor je direct ervaart wat haptonomie is en wat haptonomie voor jou kan betekenen.

Relatie begeleiding

In de therapie wordt gewerkt aan het verkrijgen van meer inzicht en het ontstaan van meer gevoel voor belangrijke thema’s die in relaties spelen zoals afstand en nabijheid, vrijheid, afhankelijkheid, vertrouwen, en intimiteit.

Afmelden

Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien je uiterlijk 2 werkdagen voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Dit kan telefonisch of per e-mail, waarin je de dag en tijd vermeldt waarop je een afspraak hebt. Ik kan dan op de gereserveerde tijd een andere cliënt helpen, waardoor ik geen kosten in rekening hoef te brengen.

Indien je niet in staat bent om de afspraak af te melden of wanneer je de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd in rekening brengen.

Korter dan 2 werkdagen voor de afspraak worden de kosten in rekening gebracht.